Vides Vēstis
Viss atpūtai dabā
Dabas dati

Bioloģiski!

 

Atsauksmes, kas saņemtas par rakstu
Rupjmaize uz mūsu galda

Pievienot jaunu atsauksmi


Nosūtījis: to hmm
trešdiena, 2014. gada 5. februārī 17:45:10

Cerams, ka esi kārtīgi izvēmies, attīrījis organismu un smadzenes arī!


Nosūtījis: Zelma (inese.tk@gmail.com)
pirmdiena, 2011. gada 10. janvārī 22:06:21

raksts ļoti labs, bet Iļģuciema "Saules" maizes apskatā nav ņemtas vērā E vielas - ražotājs tās viltīgi neapzīmē ar E un ciparu, bet kābuma regulētāji (citronskābe, pienskābe), stabilizētāji (kalcija sulfāts, kalcija acetāts un taukskābju monodiglicerīdi


Nosūtījis: Sindija
piektdiena, 2010. gada 1. oktobrī 0:15:45

Tiesam laba informacija...

Un zel, ka ieprieksejs vertetajs redz visu tik melnaas krasas, vienmer ir kas labs un Latvijaa daudz neskatoties uz krizi

Lai Dievs sveti!


Nosūtījis: Liene
svētdiena, 2008. gada 9. novembrī 1:40:25

Paldies par rakstu! Vērtīga informācija!


Nosūtījis: hmm (vaffanculo@nowhere.com)
trešdiena, 2008. gada 26. marts 19:26:51

Latvijas rupjmaize ir PRETĪGS produkts. Vemt gribas! Nekāds brīnums - pretīga zeme, riebīga tauta, vemšanu izraisoša virtuve. Bleah